Toimin osa-aikaisesti helluntaiseurakuntien koulutyöntekijänä Kaakkois-Suomessa. Työmuoto kulkee nimellä Helluntaiseurakuntien Koulupalvelu. Siinä yhteistyöseurakunnat maksavat yhdessä koulutyöntekijälle palkkaa.

Koulutyöntekijä on joko maakunnallinen tai joissain tapauksissa tietyn kaupungin tai alueen kattava. Oma työalueeni on vuoden 2018 alusta Elimäen, Karhulan, Haminan, Luumäen, Inkeroisten, Valkealan, Kuusankosken ja Voikkaan helluntaiseurakuntien toiminta-alue.

Muuanne Itä-Suomeen tulen seurakunnan tilaamana.

Helluntaiseurakuntien Koulupalvelu lähentelee 40 ikävuotta. Taustatuki löytyy Hyvä Sanoma ry:stä. Yhteistyössä Fidan, Opetushallituksen ja paikallisten toimijoiden kanssa suunnitellaan ja järjestetään koulun tärkeää työtä ja oppilaiden hyvinvointia tukevia, opetussuunnitelmaan hyvin sujahtavia kokonaisuuksia.

Tilaamalla Koulutyön uutiskirjeen saat ajantasaista tietoa, missä kaakkoissuomalaisessa koulutyön kentässä mennään. Työ tarvitsee tukea – ja erityisesti rukousta.

p.s. Vaikka asuisitkin muualla kuin Kaakkois-Suomessa, olet tervetullut työn tukijaksi ja esirukoilijaksi.

  • Kirjoita tähän sähköposti uutiskirjeen lähettämistä varten. Jos Sinulla ei ole sähköpostia, laita katuosoitteesi viestikenttään. Tietosi ovat hyvässä tallessa. Lähetämme vain tärkeää postia. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
  •  
Powered by weForms

%d bloggaajaa tykkää tästä: