Aukomisapua ongelmaryppääseen +  terävyyttä visioon + (ammattitason valokuvilla) keulaa markkinointiin - LUE LISÄÄ SINULLE TÄRKEÄN OTSIKON ALTA!

Much better Idea – Paljon parempi idea

Now, after several years of blogging, I have a much better idea of what I want out of life and career—and it’s not what I used to unconsciously rattle off when someone would ask, “What do you want to be when you grow up?” The clarity I get from writing about the things I’m passionate about has helped me learn a lot about myself.

Nyt monien bloggaamisen vuosien jälkeen,  minulla on parempi idea siitä, mitä haluan elämältä ja uraltani. Eikä se suinaan ole sitä, minkä olisin sylkäissyt suustani vastauksena kysymykseen: ´Mikä sinusta tulee isona?´ Selkeys, jona olen saanut kirjoittamalla asioista, jotka innostavat minua, on auttanut oppimaan paljon itsestäni. By Jordan Fried on Mar 30, 2015 on Success Blog

 

<

Have any Question or Comment?

Vastaa

4U SOMESSA

%d bloggaajaa tykkää tästä: