Aukomisapua ongelmaryppääseen +  terävyyttä visioon + (ammattitason valokuvilla) keulaa markkinointiin - LUE LISÄÄ SINULLE TÄRKEÄN OTSIKON ALTA!

1000. Wishing You Blessed Year 2015 – Siunausta Vuoteen 2015!

Thank you for YOU for this blogging year 2014 as three previous years, as well. You have made these 1000 articles by reading this blog and/or giving ideas of which to write. – Kiitos SINULLE tästä vuodesta 2014 kuten aikaisemmista kolmesta vuodesta yhtä lailla. Olet mahdollistanut nämä 1000 artikkelia lukemalla blogia ja/tai antamalla ideoita, joista kirjoittaa.

We aim to develop and nurture this blog to grow and evolve as we we grow as people we are and in Christ as well. – Toivomme, että voimme kehittää ja ruokkia blogia niin, että se kasvaa ja kehittyy samaan aikaan, kun me kasvamme ihmisinä ja kristittyinä.

To our followers who loves photos, please continue follow http://photographycarpediem.wordpress.com/ which is taking its first steps (10 articles published 🙂 ) – Seuraajamme, jotka rakastatte valokuvia, seuratkaa jatkossakin http://photographycarpediem.wordpress.com/ (joka ottaa vielä ensiaskeleitaan, 10 julkaistua artikkelia 🙂 )

We wish You Blessed New Year 2015. – Toivotamme Sinulle Siunattua Uutta Vuotta 2015.

–I pray that you may prosper in every way and [that your body] may keep well, even as [I know] your soul keeps well and prospers. (3 John 1: 2, Ampl.)

— toivotan sinulle, että kaikessa menestyt ja pysyt terveenä, niinkuin sielusikin menestyy. (3 Joh. 1: 2, KR -38)

Have any Question or Comment?

Vastaa

4U SOMESSA

%d bloggaajaa tykkää tästä: