Aukomisapua ongelmaryppääseen +  terävyyttä visioon + (ammattitason valokuvilla) keulaa markkinointiin - LUE LISÄÄ SINULLE TÄRKEÄN OTSIKON ALTA!

Uskon avut

Markuksen evankeliumin toiseen lukuun tallennettu kertomus halvaantuneesta sinnikkäine ystävineen, jotka eivät pysähtyneet esteisiin, vaan raivasivat ystävälleen tien Jeesuksen luo mahdottomuuksista piittaamatta. Voit lukea raamatunkohdan. Markus on tallentanut kertomuksen sinnikkäästä välittämisestä ja ratkaisun etsinnästä Markuksen evankeliumin toiseen lukuun. Kysymys kuului: Miten halvaantunut ja Jeesus saataisiin kohtaamaan? Ystävät tekivät kaikkensa asian eteen esteistä  tai sovinnaisuuksista piittaamatta.

Ajoittain – varmasti meille jokaiselle – tulee ”halvaantuneita” hetkiä, jolloin tarvitsemme toisten apua, rukousta, tuuppausta, tien raivausta, rohkaisua Jeesuksen suuntaan. Tilanne voi olla sellainenkin, että kannettavan usko ja toivo on halvaantunut. Hän ei kykene uskomaan tai toivomaan. Silloin sinnikkään uskon ”avut” ovat kultaakin kalliimmat: ne, jotka näkevät tien, ovat valmiit kantamaan kannettavaa ja raivaamaan tien ihan Jeesuksen jalkojen juureen asti.

Olen kirjoittanut aiheesta myös artikkelissa Miten olisi katon purkaminen?

 

DSC_3575

Ainoa kuva olkikatosta minulla on elokuiselta Ruotsin lomalta. Bonuksena kuvassa on historian havinaa Ruotsin postilaitoksesta. – Kuva kuitenkin on mielikuvissa riittävän lähellä 2000 vuoden takaisia tapahtumia, sitä mitä on kiivetä katolle ja siirtää olkia syrjään…

Have any Question or Comment?

Vastaa

4U SOMESSA

%d bloggaajaa tykkää tästä: