Aukomisapua ongelmaryppääseen +  terävyyttä visioon + (ammattitason valokuvilla) keulaa markkinointiin - LUE LISÄÄ SINULLE TÄRKEÄN OTSIKON ALTA!

”Vapaudesta” vapauteen

Eheytymisen Polkuja -blogini maalaa kuvaa mielen väreistä eheytymisen prosessin varrella. Yksi värimaailma avautuu ”Vapaudesta” vapauteen -artikkelissa.

Pettymyksestä ja pelosta on ollut omat seurauksensa: niiden takia otin rajun irtioton myös kaikkeen siihen rakentavaan, mitä hengellisyydestä ja karismaattisuudesta nyt löydän. Otin etäisyyttä niin ilmiöihin kuin ihmisiinkin. Eristäydyin. En paljon uskaltanut uskonasioista pukahtaa, vielä vähemmän lahjoillani palvella.
Vasta pitkän ajan päästä, monen hyväätekevän kohtaamisen (niin Jumalan kuin ihmistenkin kanssa) jälkeen olen valmiimpi kertomaan – ja käyttämään myös lahjojani.
Olen valmiimpi uskaltautumaan olemaan vapaa – vapaa nauttimaan Hänen läsnäolostaan, vapaa suurempiin tekoihin, vapaa kokemaan Hänen valtakuntansa kirkkaus, vapaa tuntemaan Hänet ja Hänen läsnäolonsa, vapaa tuntemaan Hänen siipiensä suoja, vapaa ottamaan vastaan johdatus, vapaa antamaan Pyhän Hengen lahjojen tulla elämääni.
Uskaltautuessani entistä enemmän kokeilemaan, mitä kaikkea edellä siteeramani oikein merkitsee, aihepiiri on avautumistaan avautunut. Toivottavasti pian pystyn hippusen sitä avaamaan myös täällä blogissa.
faith-in-wor_syksy

Have any Question or Comment?

Vastaa

4U SOMESSA

%d bloggaajaa tykkää tästä: