Aukomisapua ongelmaryppääseen +  terävyyttä visioon + (ammattitason valokuvilla) keulaa markkinointiin - LUE LISÄÄ SINULLE TÄRKEÄN OTSIKON ALTA!

Mistä on asiantuntijat tehty?

Kaksi viikkoa sitten nousi mieleeni Paavalin sanat:

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, armahtava Isä ja runsaan lohdutuksen Jumala!
Hän rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia.(2. Kor. 1:3-4)

Kirjoitin aiheesta artikkelissani Lohdutuksen lainalaisuuksia 

Monet sellaiset ihmiset, joilla on taito auttaa ihmisiä eteenpäin, ovat käyneet vastaavantyyppisiä tilanteita läpi.

Niin se vain on. Kun on reitin itse kolunnut, osaa muutkin opastaa samaa reittiä. Tämä pätee minkä alan ammattilaisiin tahansa. Pelkistä kirjoista ei asioita opita. Vasta tekemällä oppii. Eikä pelkästään onnistumisista opi, vaan yhtä lailla virheistä.

Siksi kannattaa jakaa, ei vain pelkkiä voittoja ja menestystarinoita, vaan taistelun tuoksina. Silloin kuulija oivaltaa, että ei ole yksin kokemustensa kanssa. Myös taistelun yksityiskohtien jakaminen voi olla tarpeen. Niistä on opiksi myös toiselle saman tien kulkijalle.

Thomas Edison totesi toimittajalle, joka kysyi häneltä sitä, miltä tuntui epäonnistua hehkulampun kehittelyssä niin monta kertaa.(Tarinan löysin suomeksi seuraavasta blogista http://ajattelunammattilainen.fi/2011/11/07/kymmenestuhannes-hehkulamppu/ )

En ole epäonnistunut kertaakaan. Päin vastoin, olen täysin onnistuneesti eliminoinut 10 000 huonoa tapaa valmistaa hehkulamppuja.

Have any Question or Comment?

One comment on “Mistä on asiantuntijat tehty?

[…] jakaminen voi olla tarpeen. Niistä on opiksi myös toiselle saman tien kulkijalle. Mistä on asiantuntijat tehty? by Pauliina […]

Vastaa

4U SOMESSA

%d bloggaajaa tykkää tästä: