Aukomisapua ongelmaryppääseen +  terävyyttä visioon + (ammattitason valokuvilla) keulaa markkinointiin - LUE LISÄÄ SINULLE TÄRKEÄN OTSIKON ALTA!

751. Shopping, Nostalgia, Memories – Shoppailua, nostalgiaa, muistoja

Never, ever don´t underestimate little details in your hands, your story or testimony. – Älä ikinä (IKINÄ!) aliarvioi pieniä yksityiskohtia elämässäsi, tarinaasi tai todistustasi

At first, I couldn´t find anything spiritual and/or reasonable reason to pop up around in Lappeenranta, because I am just recovering from a flu. But when I was in this lovely boutique I noticed, I was in right place. Of course, I found one important piece of memory of my childhood. But I think, I was there for one reason. For one person. – Teaching of today, once more. Never, ever don´t underestimate little details in your hands, your story or testimony. There may be deep meaning in these little details. As Lord said to Gideon: Go in this your might…

Aluksi en voinut nähdä mitään hengellistä tai järkevää syytä mennä Lappeenrantaan kävelemään ympäriinsä, koska olen juuri toipumassa flunssasta. Kun sitten olin tuossa ihastuttavassa kaupassa, tajusin olevani oikeassa paikassa. Löysin sieltä yhden tärkeän palan lapsuudestani. Mutta ajattelen että oli siellä yhden syyn takia. Yhden ihmisen takia. – Päivän opetus, jälleen kerran. Älä ikinä (IKINÄ!) aliarvioi pieniä yksityiskohtia elämässäsi, tarinaasi tai todistustasi. Näissä pienissä yksityiskohdissa voi piillä syvä merkitys. Jumala sanoi Gideonille: Mene tässä voimassasi…

Have any Question or Comment?

Vastaa

4U SOMESSA

%d bloggaajaa tykkää tästä: