Aukomisapua ongelmaryppääseen +  terävyyttä visioon + (ammattitason valokuvilla) keulaa markkinointiin - LUE LISÄÄ SINULLE TÄRKEÄN OTSIKON ALTA!

746. Vastamyrkky synnin puremaan

Tänään koimme metsässä karmivan yllätyksen. Kevään lämmössä koiramme kohtasi kirjaimellisesti kasapäin kyitä. Pelästyimme, mieheni ja minä, toden teolla, että koiramme on saanut yhden tai useamman pureman kyiltä. Suunnistimme suoraan kohti lähintä päivystävää eläinlääkäriä. Pienelle koiralle yksikin pistos on tappavan myrkyllinen.

Synti ei ole aikamme muotisana. Mieluusti selittäisimme koko sanan pois sanavarastosta. Raamattu kirjoittaa aiheesta suorasukaisen ehdottomasti. Synti on kuolettava myrkky. Ilman vastalääkettä olemme ikuisen kuoleman omat. ”Vastamyrkky” on korotettu Kristus.

Jeesuksen omin sanoin:

Niin kuin Mooses autiomaassa nosti käärmeen korkealle, niin on myös Ihmisen Poika korotettava, jotta jokainen, joka uskoo häneen, saisi iankaikkisen elämän. Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.

Jottei yksikään, joka uskoo Häneen, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän!

Mitkä sanat! Mikä viesti Golgatalta!

Jumala on rakastanut sinua ja minua niin paljon, että ainoan ainoan Poikansa.

Katsomalla uskon kautta Häneen me pelastumme.

Have any Question or Comment?

Vastaa

4U SOMESSA

%d bloggaajaa tykkää tästä: