… Olen tässä ties monennen kerran hämmästellyt, ketä kummaa kiinnostaa elämänmenoni niin kovasti, että sekä Facebookini että siihen liitetty Gmail-sähköposti on joutunut luvattomien kirjautumisyritysten kohteeksi viimeisen kahden vuoden aikana lukuisia kertoja!

Toivottavasti näitä tahoja helpottaa se tieto, että käytännössä päivitän Facebookiini nykyään pelkästään julkisia päivityksiä

http://www.facebook.com/pages/Pauliina-Kuikka-Puhtaiden-vesien-lintu.

Facebookissani mainittu sähköpostitilini pauliina.h.kuikka@gmail.com voi hetken sisältää luottamusellisia keskusteluja henkilöiden kanssa, jotka ottavat minuun yhteyttä – mutta mitään nk. sielunhoidollista en säilytä enempää Face Bookin viestiketjuissa kuin sähköpostissanikaan, koska näitä hakkerointiyrityksiä (ja muutama onnistuminenkin) on ollut tässä matkan varrella.

Miksi se informaatio, jonka annan julkisesti ulospäin blogissani ja nykyisin myös Face Bookissani, ei riitä? Miksi pitää laittomasti yrittää ”onkia” lisää?

Tätä hakkerointia harrastetaan – ja esimerkiksi käytetään hengellisten julkimoiden profiileja rahastamiseen. Minä en ole tämmöinen julkimo. Sähköpostiosoitteeni on pelkästään blogissani. Vaikuttaa omituisen kotikutoiselta kiinnostukselta asioihini.

Käsittelemäni aihepiirit kiinnostanevat melkein pelkästään nk. hengellisiä piirejä. Onko ymmärrettävä niin, että hakkerointia pidetään joissain näissä piireistä hengellisenä?

Kirjoituksellani haluan säästää näitä tahoja turhalta vaivannäöltä. Jatkan valitsemallani linjalla: Asiat, joiden katson kuuluvan julkisuuteen, ne julkaisen julkisina. Se riittäköön.

About the Author

Pauliina Kuikka ()

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: