Tarinani (osa 2) – Kotiosoite selvillä

Sitä mitä tapahtui siinä hetkessä, kun tein oman osuuteni: Vastasin kutsuun, ja rauha tuli.

Ymmärrän, että vakuuteen syntien anteeksiantamuksesta  ei tarvita erityistä kokemusta. Kristuksen sovitustyö riittää.

Vuosi eteen päin kutsuun vastaamisesta jouduin liikenneonnettomuuteen. Muistan rukoilleeni pari sataa metriä ennen onnettomuuspaikkaa: ”Jumala, lähetä varjelevat enkelisi.” Muistini palautui pätkittäin Töölön sairaalassa ja muutaman viikon kuluessa tapahtumasta eteen päin. Päähäni saamani iskun voimasta kertoo, että en muistanut tuttuja paikkoja kotikulmillani ennen kuin olin käynyt paikoissa uudelleen.

Toivuttuani minut kutsuttiin kuulusteluun poliisilaitokselle. Tosin en tapahtumasta mitään muistanut. Tapahtumien kulun lisäksi poliiseilla oli muutakin kysyttävää: ”Mitä sinä tarkoitit, kun sanoit, että olet Jumalan lapsi ja menet taivaaseen, jos kuolet?” Poliisit kertoivat, että heidän kysyessään nimeäni, en ollut osannut sitä kertoa. Sen sijaan ”kotiosoite” taivaassa oli varsin hyvin selvillä. Minulle tapahtuma oli voimakas todistus siitä, että Jumalan rauha kestää niin elämän kuin kuolemankin edessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s