Onko sulla Kismet -olo?

Jumalalla on taivaassa kaikkea — Mun Jumalalla on taivaassa vaatteita, koruja, korkokenkiä… Mun Jumalalla on autoja ja autonkuljettajia… Mun Jumalalla on…

Puhuja kertoi ihmeellisiä tarinoita siitä, kuinka Jumala oli antanut lapsettomalle lapsia ja työttömälle töitä.

Uskon, todellakin uskon, että Jumala voi! Tiedän kokemuksesta, että Jumalan parantaa ja antaa työtä.

Mittapoikkeama puhujan puheessa oli hiuksenhieno:

Puhuja puhui lukemattomia kertoja

Mun

Minulle

Puhuja sanoi puheessaan yli 15 kertaa  (15:nnen kerran jälkeen lopetin laskemisen) sanan ”mahtava” ja haastoi kuulijaansa kysymällä:

Onko sulla Kismet-olo?

Jumala antaa myös ajallista huolenpitoa, jopa hyvinvointia. Silti ”mun” Jumalan antimet ja Kismet-olot eivät ole vain minua varten tai sitä varten, että minua ihailtaisiin, vaan että palvelisin niillä lähimmäistä (ja siten Jumalaa).

Ensimmäisten kristittyjen elämästä kertovat katkelmien mukaan heillä ei ollut tavoitteenaan rikkauden kateprosentin nostaminen, ei oman nahkansa pelastaminen. Heidän rukouksensa oli, että heillä olisi, mistä antaa puutteessa oleville – ja että Jumalan valtakunta menisi eteenpäin. (1 Kor 9:11; Apt 2:33-45; Apt 4:29,30)

DSC_4242

Vastaa